Infiintata in mai 2007 cu actionariat international, compania se bucura de know how-ul si experienta managerilor nostri spanioli care au reusit sa insufle intregii echipe un inalt nivel de profesionalism si seriozitate.

In prezent, Cosercon - S.C. TRANSPORT MARFA S.R.L. – in insolventa, in insolvency, en procédure collective ofera spre inchiriere atat camioane cat si utilaje pentru constructii.

De asemenea, compania presteaza lucrari de excavare, incarcare si transport de materiale, cu utilaje in perfecta stare de functionare, manevrate de un personal foarte bine pregatit ce respecta cele mai recente standarde in domeniu..

Pe de alta parte, din luna martie 2010, Cosercon - S.C. TRANSPORT MARFA S.R.L. – in insolventa, in insolvency, en procédure collective a devenit distribuitor exclusiv al geosinteticelor de inalta calitate produse de renumita companie spaniola Geotexan. Astfel, ne face placere sa va oferim geotextile, geomembrane, geocompozite, geogrile, geocelule, georetele si fibre sintetice cu o calitate superioara la un pret extrem de avantajos.

Prin calitatea produselor si utilajelor noastre si profesionalismul echipei am reusit sa ne impunem pe piata din Romania si sa devenim un partener de nadejde pentru dumneavoastra. Marturie stau clientii multumiti care mereu revin cu drag.