RO EN ES

+4 021 410 79 18

info@cosercon.com

Str. Scarlatescu nr. 21, Sector 1

011158, Bucuresti, Romania

Inchiriere camioane si utilaje

Inchiriere camioane autobasculante

Content Image

10 autobasculante rigide Renault Kerax 8x4
Content Image

5 autobasculante articulate cu cap tractor Mercedes Benz Axor si semiremorca Meiller

Intreaga flota de camioane este dotata cu tahograf, iar fiecare sofer detine propriul sau card. Datorita acestui aparat de control care inregistreaza in maniera automatizata datele referitoare la cursa camionului precum si timpii de lucru ai conducatorilor auto aveti garantia profesionalismului si corectitudinii fata de clienti aratate de firma noastra. Astfel veti sti in orice moment numarul kilometrilor parcursi, cand este oprit camionul, cand pleaca de pe loc, etc…


Camioanele se pot inchiria cu sau fara carburant.

Toate camioanele indeplinesc standardele cerute de catre UE in materie de Protectia Mediului si a Muncii.

Inchiriere utilaje pentru constructii

Content Image

Flota de utilaje a Cosercon - S.C. TRANSPORT MARFA S.R.L. – in insolventa, in insolvency, en procédure collective cuprinde buldoexcavatoare mixte cu 4 roti directoare Komatsu WBS93 dotate cu picon si cupe de 30 si 60 de cm.

Echipate cu motor diesel ce le confera o putere de 99 CP, buldoexcavatoarele Komatsu sunt alegerea ideala pentru o gama variata de activitati:


decopertari
lucrari de terasare
incarcare / descarcare
diverse excavatii – piscine, fose, fundatii
spargeri de beton
sapaturi diverse

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui utilaj si punctul central al sistemului sau hidraulic este CLSS (sistemul integrat de detectare a sarcinii de lucru). Impreuna cu pompa hidraulica cu debit variabil permite ca puterea hidraulica sa fie furnizata numai atunci cand este nevoie, calculata si dimensionata in functie de gradul de solicitare al utilajului.

Operatorul are la dispozitie 2 moduri de lucru - Economie si Putere, ce ii permit sa aleaga intre utilizarea puterii maxime si realizarea unui consum minim de combustibil.

Sarcina maxima ridicata cu incarcatorul frontal ajunge la 3.900 kg.

Gratie echiperi noastre de profesionisti si al utilajelor in perfecta stare de functionare, Cosercon - S.C. TRANSPORT MARFA S.R.L. – in insolventa, in insolvency, en procédure collective poate garanta executia fara intreruperi a tuturor proiectelor contractate.


Demontari
Indepartarea solului vegetal si a copacilor
Terasamente
Extenderi terenuri
Platforme pentru parcare
Excavatii pentru toate tipurile de santuri
Demolari platforme de beton
Diverse excavatii: piscine, fose, fundatii
Toate tipurile de transport: • Pamant • Agregate si agregate cu granulometrie • Asfalturi • Pietris