Geotextilele sunt materiale textile plane, permeabile, cu un anumit grad de deformabilitate, realizate din fibre polimerice termoplastice, cu larga aplicabilitate in constructii.

Spectrul vast de aplicabilitate al geotextilelor este sustinut de proprietatea de filtru a acestora, adica proprietatea de a lasa sa treaca apa in timp ce sunt retinute reziduurile fine. Nu trebuie uitate nici rezistenta crescuta la perforare si grosimea unor geotextile cu rol important in protejarea geomembranelor.

Content Image
Geotextile netesute
Geotesan NT
Geotextilele netesute Geotesan NT sunt realizate din fibre de prolipropilena pura 100% consolidate mecanic prin intertesere si supuse ulterior unui proces de termofixare prin fisiune termica, ceea ce le confera...

Afla mai multe

Content Image
Geotextile netesute
antifisura CR
Geotextilele netesute Geotesan CR sunt realizate din fibre de prolipropilena pura 100% consolidate mecanic prin intertesere. Se utilizeaza pentru a intarzia aparitia fisurilor la nivelul soselelor sau altor drumuri...

Afla mai multe

Content Image
Geotextile tesute
Geotesan LF
Geotextilele tesute Geotesan LF sunt realizate din polipropilena si se utilizeaza ca straturi de separare.

Afla mai multe

Content Image
Geotextile impermeabile LF-C1
Geotextilele tesute impermeabile LF-C1 sunt geotextile tesute realizate din polipropilena, impermeabilizate printr-un tratament cu polipropilena lichida.

Afla mai multe